#8848PRODĚTI
s Jaroslavem Kulhavým
získej své startovní číslo

Díky, že se připojíš k Jardovi Kulhavému a koupíš si startovní číslo ve virtuálním týmu, který pomáhá sportovat dětem podpořeným Českou olympijskou nadací.

Své startovní číslo s přezdívkou nebo jménem získáš za 100 Kč, ale příspěvek na nadaci můžeš samozřejmě jakkoli navýšit.

Každého člena týmu zařadíme do slosování o dárky od Jardy Kulhavého a dalších olympioniků a účastníků výzvy. Cen – včetně podepsaných dresů, helmy, bidonů a dalších dárků – bude nejméně deset a jejich počet se může v průběhu akce navyšovat. Akce #8848PRODĚTI skončí 8. června a následně proběhne slosování cen. Výherce budeme informovat e-mailem.

Pusť se do toho níže, sdílej své startovní číslo a pozvi i své kamarády.

Pokud ti nevyhovuje platba kartou, můžeš přispět přímo na účet České olympijské nadace. Bankovní spojení: ČSOB. Číslo účtu: 157457869/0300 a do zprávy prosím připiš 8848prodeti a svůj email.

#8848PRODETI
Pokud přezdívku vyplníš, vypíšeme ji na startovní číslo místo tvého jména.
Minimální výše příspěvku je 100 Kč, ale pokud se rozhodneš darovat více pro potřeby dětí, které chtějí sportovat, velmi nám to pomůže.